Op 31 Maart jongstleden hebben we weer genoten van het traditionele GTR-openingstoernooi. Ook dit jaar weer uitstekend verzorgd door Hennie Slangen, Kees en Marieke Blankers. Namens GTR, hartelijk bedankt!

Lees hieronder hoe zij zelf terugblikken op het openingstoernooi van 2019.

Wat we gewend zijn, maar wat natuurlijk niet vanzelfsprekend is, is dat de banen er weer picobello bijlagen! Een dank-je-wel en groot compliment voor de COV en iedereen die hard meegewerkt heeft om de banen op tijd in orde te krijgen. 

Als meteen ‘s ochtends de zon schijnt kan er eigenlijk niets meer misgaan.  Iedereen is goed gehumeurd en verschijnt, ondanks de vooruitgezette klok, op tijd op GTR voor koffie en de eerste wedstrijd. Vrolijke gezichten en blij elkaar weer te zien en te spreken na de lange winter. De eerste confrontatie weer met het gravel, dat hier en daar een kuiltje oploopt bij het afzetten voor een snelle sprint naar de bal! Gelukkig bleef blessureleed uit en dus hadden we alleen maar winnaars.

We speelden met 72 leden gemengd dubbel, herendubbel en damesdubbel.De meesten hadden hun partner zelf uitgekozen. Diegenen die zich alleen hadden ingeschreven, werden gekoppeld door de wedstrijdleiding. Ook dit jaar waren er gelukkig weer nieuwe deelnemers, naast de trouwe harde kern.

Na afloop van het toernooi met uitreiken van de, inmiddels ook traditionele, sportsokken, is er nog gezellig na gekletst en de komende competitie voor besproken.

Oliver en Ruth Vencken kregen hun vuurdoop als nieuwe clubhuis beheerders. Het was hard werken voor ze. De wachttijden af en toe wat lang. Daar toonden jullie, beste GTR-leden, begrip en vertrouwen. Chapeau!!

Wij, dat wil zeggen, Kees, Marieke en Hennie kregen bedankjes voor de organisatie van het toernooi .

Graag delen we nog even een compliment uit aan alle deelnemers. Zodra de nieuwsflits verschijnt stromen de inschrijvingen binnen. Jullie enthousiasme voor deelname aan het openingstoernooi en het vertrouwen dat jullie in ons hebben, geeft ons steeds een enorme boost. Dit jaar was het de 10e keer dat we dit samen organiseerden en wat ons betreft gaan we dit het volgende jaar weer met evenveel plezier doen.

Iedereen een fijn seizoen toegewenst,

Met sportieve en gezonde groet,

Kees en Marieke Blankers

Hennie Slangen

Winnaars van het toernooi:

  • Sylvie Beckers en Maurice Beckers
  • Monique en Rein Ouwehand
  • Josien en Marcel Kleinrouweler
  • Danielle Limpens en Ingrid Meijs
  • Carlijn Plouvier en Joyce Sturms
  • Irene v.d. Winkel en Kim Kierkels
  • Omar Ichique en Martijn Schroder
  • Jack America en Maurice Gobbels
  • Tim Willems en Cas Bouten

_MG_3120 _MG_3117 _MG_3115 _MG_3113 _MG_3111 _MG_3108 _MG_3106