GTR APRES SKI KING OF THE COURT EDITION! - Zaterdag 9 december


Op zaterdag 9 december organiseert GTR in samenwerking met Bie Sjoef een speciale editie van King of the Court. Deze editie is niet alleen speciaal vanwege het thema die dag maar ook omdat de volledige opbrengst van de inschrijvingen ten goede komt aan het glazen huis dat in Geleen staat op 14 t/m 17 december. Het goede doel dat gesteund wordt is de stichting Ik doe mee!

 

Over de stichting ik doe mee:

Hardop kunnen zeggen dat je ook mee doet of mee gaat, vertellen over een uitje in de kring of op het plein; het zou voor ieder kind normaal moeten zijn. Stichting Ik Doe Mee! helpt kinderen in de gemeente Sittard-Geleen voor wie dit niet vanzelfsprekend is door een wens of vraag in vervulling te laten gaan. Denk hierbij aan uitjes in de zomervakantie, mee doen aan kamp of het gala, cadeautjes in de decembermaand en nog heel veel meer. Op deze manier hebben al heel wat kinderen in onze gemeente hard kunnen roepen: “Ik Doe Mee!”

 

Apres-ski party

Na afloop van deze editie van King of the Court zal Bie Sjoef een echte apres-ski party organiseren. Zeker de moeite waard! Of je nu mee doet met King of the Court of niet! Eigenlijk mag je het niet missen!   De gehele dag staat er tevens een collecte bus waar vrij gedoneerd mag worden voor de stichting Ik doe mee!

 

King of the Court

Deze King of the Court bestaat uit drie groepen: beginner, gemiddeld en gevorderd. We starten om 14.00 uur met de beginners, om 16 uur met gemiddeld en om 18 uur met gevorderd. Een team kan uit iedere samenstelling bestaan (vrouw/vrouw , man/man, vrouw/man). Je dient je een kwartier voor aanvang te melden. Het inschrijfgeld is voor deze editie is 15 euro per koppel. Contact te betalen bij aanmelden. Dit komt volledig ten goede van de stichting Ik doe mee. Let op! Vol is vol!

Ben je ingeschreven en toch verhinderd? Dan dien je zelf een vervanger te regelen en dit door te geven bij de organisatie. 

Marcel: 0682920113
Joep: 0620470135

Inschrijven: