GTR KERST TOERNOOI - Zondag 17 december


Op zondag 17 december organiseert GTR een speciaal kerst toernooi voor tennis en padel. de volledige opbrengst van de inschrijvingen komt ten goede aan het glazen huis dat in Geleen staat op 14 t/m 17 december. Het goede doel dat gesteund wordt is de stichting Ik doe mee!

 

Over de stichting ik doe mee:

Hardop kunnen zeggen dat je ook mee doet of mee gaat, vertellen over een uitje in de kring of op het plein; het zou voor ieder kind normaal moeten zijn. Stichting Ik Doe Mee! helpt kinderen in de gemeente Sittard-Geleen voor wie dit niet vanzelfsprekend is door een wens of vraag in vervulling te laten gaan. Denk hierbij aan uitjes in de zomervakantie, mee doen aan kamp of het gala, cadeautjes in de decembermaand en nog heel veel meer. Op deze manier hebben al heel wat kinderen in onze gemeente hard kunnen roepen: “Ik Doe Mee!”

 

Toernooi

Je schrijft je in voor tennis of padel. De inschrijving gebeurd niet als koppel maar als persoon. De toernooileiding koppelt je dan aan een teamgenoot. Het inschrijfgeld is 7,50 euro per persoon.

Het toernooi start om 9 uur in de ochtend en zal tot 18.00 uur duren waar we samen onder het genot van een borrel Bie Sjoef nog zullen nagenieten van een sportieve dag. Tijdens deze dag staat er een collecte bus voor vrije gift aan de stichting Ik doe mee. 

Ben je ingeschreven en toch verhinderd? Dan dien je zelf een vervanger te regelen en dit door te geven bij de organisatie. 

Marcel: 0682920113
Joep: 0620470135

 

Inschrijven: