Inschrijven najaarscompetitie tennis


De najaarscompetitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met jouw team word je ingedeeld op basis van jullie teamgemiddelde. Wanneer je speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag. 

Van 7 naar 5 speeldagen

Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing hebben we niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. In dit artikel lichten we de redenen verder toe.
 

Vrijdagavondcompetitie NIET om de week

In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld.  Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Dit betekent dat als gevolg van de beperkte baancapaciteit 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden.  

 

Speeldagen

 

Niveaus
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De KNLTB bepaalt in welke klasse je wordt ingedeeld op basis van het gemiddelde teamrating. 

 

Kosten
Om deel te nemen aan de KNLTB najaarscompetitie tennis 2023 worden onderstaande kosten gerekend:

Inschrijving team: 35 euro
Ballen: 2 blikken per thuiswedstrijd

 

Inschrijvingsformulier

 

Aanvoerder
Teamgenoot 1
Teamgenoot 2
Teamgenoot 3
Teamgenoot 4
Teamgenoot 5 (optioneel)
Teamgenoot 6 (optioneel)
Teamgenoot 7 (optioneel)
Teamgenoot 8 (optioneel)
Algemeen