Inschrijven voorjaarscompetitie padel


De voorjaarscompetitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met jouw team word je ingedeeld op basis van jullie teamgemiddelde. Wanneer je speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag. 

Even aandacht voor het volgende:

  • je bent niet automatisch ingeschreven voor een competitie. Eerdere deelnames worden niet meegenomen. 
  • als je eerder competitie gespeeld hebt op een bepaalde wedstrijddag, dan heb je het recht op deze plek (alleen op de dag waarop je momenteel speelt). LET OP; dit geldt voor 2 weken als de inschrijving openstaat, daarna vervalt je recht er op. Dus schrijf tijdig in om achteraf discussies te voorkomen.
  • deelname aan competitie is niet vrijblijvend. Als je na sluiten inschrijven besluit toch niet deel te nemen dan zijn de kosten momenteel €250,00 voor het terugtrekken. Dit zullen we dan op het team moeten verhalen, de KNLTB is hier heel strict in. Hou hier dus rekening mee dat je deelneemt aan een officiële competitie!
  • vrijdagavond is de drukste bezette competitiedag, hier kunnen maximaal 12 teams aan deelnemen (mits baan 3 ook geschikt is voor). Op die avond speel je de thuiswedstrijden op 1 baan.
  • zaterdag en zondag is het afhankelijk van de deelnames hoeveel banen er beschikbaar zijn voor de competitie, het is dus geen standaard dat je altijd 2 banen tot je beschikking hebt. We proberen dit, maar het kan zijn dat dit niet mogelijk is. Hou er daarom rekening mee dat deelname aan een competitie een aantal uren met zich meebrengt, dit is heel normaal in de padel/tennissport.

 

Speeldagen

Bekijk hier de speeldata!

 

Niveaus
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De KNLTB bepaalt in welke klasse je wordt ingedeeld op basis van het gemiddelde teamrating. 

 

Kosten
Om deel te nemen aan de KNLTB Zomercompetitie Padel 2024 worden onderstaande kosten gerekend:

Inschrijving team: 35 euro
Ballen: 2 blikken per thuiswedstrijd

 

Inschrijvingsformulier

 

Inschrijving Padel
Aanvoerder
Teamgenoot 1
Teamgenoot 2
Teamgenoot 3
Teamgenoot 4
Teamgenoot 5 (optioneel)
Teamgenoot 6 (optioneel)
Teamgenoot 7 (optioneel)
Teamgenoot 8 (optioneel)
Algemeen