De inschrijving voor de zomertrainingen tennis en padel bij GTR is geopend

06 februari 2023


De inschrijving voor de zomertrainingen tennis en padel bij GTR is vanaf vandaag geopend. Het bestuur van GTR vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk leden training volgen en wedstrijden spelen. Daardoor groeit het plezier in de sport.

In januari is er een nieuwsbrief verschenen waarin zo concreet mogelijk werd aangegeven welke mogelijkheden er bij GTR zijn om tennis- en padeltraining te volgen. In totaal gaan er in de aankomende zomer 8 trainers aan het werk bij GTR. In het bijgevoegde Excelbestand is zo veel mogelijk informatie over de trainingsmogelijkheden opgenomen.  

Tennis:
Armand Custers blijft op de vertrouwde manier tennistrainingen verzorgen in een cyclus van 16 weken, met een onderbreking van 6 weken tijdens de zomerperiode. Armand geeft tennistraining op alle dagen van de week, behalve op donderdag en zondag. De inschijfformulieren voor de jeugd- en seniorentrainingen van Armand zijn bijgevoegd. 

Met Rob Amory heeft GTR een nieuwe tennistrainer gevonden waardoor het capaciteitsprobleem (doordat Rianne Houben is gestopt) wordt opgelost dan wel verkleind. Rob gaat tennistrainingen geven op maandag- en dinsdagavond en op zaterdagochtend aan zowel senioren als aan jeugd. De inschrijfformulieren voor de trainingen van Rob zijn bijgevoegd. 

Ilse Leijtens geeft tennistraining, maar alleen op woensdagavond. GTR-leden die van Ilse les krijgen maken met haar afspraken over het aantal lessen en de flexibiliteit in het aanbod en de frequentie. Inschrijven voor trainingen bij Ilse kan alleen telefonisch of per e-mail. Het telefoonnummer en e-mailadres van Ilse is opgenomen in het Excel-bestand.

Janou Savelkoul geeft tennistraining aan jeugdleden van GTR, maar alleen op donderdagmiddag / avond. Hiervoor komen alleen jeugdleden in aanmerking uit het jeugdplan-plus en jeugdleden die vaker dan één keer per week willen trainen om hun tennisniveau verder te verhogen. De inschrijving voor de trainingen van Janou loopt uitsluitend via de jeugdcommissie.  

Padel:
Event Serve blijft ook komend zomerseizoen het vertrouwde gezicht voor de padeltrainingen bij GTR. De Padeltrainingen worden op elk niveau verzorgt, van beginner tot gevorderden en voor zowel jeugd als senioren. Er zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijkheden om trainingen te volgen.

De trainingen en clinics worden verzorgd door Charles de Gruiter, Bjorn Boumans, Gert Robben en Sandro Poli (incidenteel). Charles geeft 2 dagen per week les, Gert en Bjorn geven ieder 1 dag per week les. Charles en Bjorn geven zowel aan jeugd als aan senioren les, Gert geeft alleen les aan senioren.

Inschrijven voor padeltrainingen bij Event Serve kan alleen via de website van Event Serve: https://eventserve.plannedtennis.nl/gtr/inschrijven 

Het bestuur van GTR wenst iedereen veel plezier en hoopt dat het gemiddelde tennis- en padelniveau van GTR weer zal stijgen deze zomer. 

Nieuwsbrief uitgave 2023 23 jan.pdf Inschrijfformulier Rob Amory.docx Schema trainingen GTR zomer 2023.xlsx Inschrijfformulier Armand Custers senioren.docx Inschrijfformulier Armand Custers jeugd.docx

Nieuwscategorieën