Jouw bedrijf op de glazen wand?

21 mei 2021


Beste leden, 

Zoals jullie weten heeft GTR sinds vorig seizoen een sponsor business club opgericht. Hiermee willen we als GTR onze sponsoren iets extra’s aanbieden. Naast de gebruikelijke sponsoruitingen (doeken, borden en presentaties), organiseren we ook netwerkbijeenkomsten. De eerste bijeenkomst was een enorm succes. Helaas door corona is ook dit evenement op een laag pitje komen te staan.

Op dit moment zijn we druk bezig om voor de toekomstige padelbanen sponsoren te werven. Deze sponsoren zullen middels mooie applicaties op de glazen wanden gepresenteerd worden. Op bijgevoegde foto’s zijn de padelbanen van Maastricht zichtbaar, zo hebben jullie een beeld van het eindresultaat.

Nu zullen er onder onze leden wellicht mensen zijn die zelf een bedrijf hebben of werken binnen een bedrijf waarvoor deze unieke reclame uiting een meerwaarde is. Middels de padelbanen zullen we nog meer leden aantrekken, dit betekent dat de bedrijven die op deze glazen wanden gepresenteerd worden goed onder de aandacht komen. Daarnaast zullen ze ook deel uit gaan maken van de business club.

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen, dan neem gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. Bedankt alvast voor het meedenken.

De sponsorcommissie

Jack, Wil, Daphne, Marysia, Anique en Anouk

[email protected]

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen