Theorie-avond Padel 13 juni

13 mei 2022


13 juni: Theorie-avond Padel in de kantine  

Waar en wanneer gaat de theorie-avond plaatsvinden?
De theorie-avond wordt in de kantine van GTR gegeven op maandagavond 13 juni vanaf 19:30 uur. Inloop / ontvangst vanaf 19:00 uur. De presentatie zal ongeveer 1,5 uur duren.  

Wat mag je verwachten?
Steeds meer mensen zoeken naar mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en beter padel te gaan spelen. Naast spelinzicht, balvaardigheid en gedrevenheid wordt de basis vooral gevormd door KENNIS. Waar moet je staan en lopen? Hoe speel je samen met je medespeler? Wanneer maak je welke keuzes? Hoe win je wedstrijden? Enz. GTR heeft Peter Slangen bereid gevonden om deze theorie-avond te verzorgen. De avond is dus bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en die op zoek is naar informatie om succesvol te zijn in padel met als resultaat: het winnen van wedstrijden.

Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn:
·        Tactiek
·        Samenspel
·        Positionering
·        Techniek en voetenwerk
·        Wedstrijdsituaties en keuzes maken
·        Omgaan met invloeden van buitenaf
·        Enz., enz.

Naast de informatie/presentatie is er volop ruimte om álle vragen te stellen die betrekking hebben op het spelen van padel en alles dat hiermee te maken heeft.  

Wie is Peter Slangen?
Peter heeft jaren in het Nederlands Team Padel voor 50+ gespeeld. Hij speelde met het Nederlands Team meerdere internationale toernooien, waaronder in België, Nederland en Finland. In 2018 speelde Peter het WK voor veteranen in Malaga (FIP). Hij is in het bezit van de officiële Padel FIP licentie ‘Padel Instructor Level 1’. Momenteel is Peter Slangen de padeltrainer van padelclub Pacma in Maaseik en van NIP in Roermond. Bovendien geeft hij trainingen bij Peakz in Sittard.  

Reserveer de datum (13 juni) alvast in je agenda, want het wordt de moeite waard! 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Richard Zegers 13-05-2022 09:26

very nice!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen