Update Corona virus

16 maart 2020


Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de regering op 15 maart 2020 nieuwe maatregelen genomen heeft m.b.t. het indammen van het Corona virus. Het bestuur van GTR heeft als standpunt ingenomen dat GTR de richtlijnen van de KNLTB volgt. Dit betekent dat alle activiteiten bij GTR geannuleerd worden, minimaal tot en met 6 april.

Hieronder vallen in elk geval: De AED cursus, het openingstoernooi, de tennis clinic, de trainingen, de competitie en de sponsorbijeenkomst van de GTR businessclub. Dit geldt ook voor álle andere niet-genoemde activiteiten bij GTR. Er kan dus ook niet vrij gespeeld worden!

Het park van GTR, inclusief het clubhuis zal minimaal gesloten zijn tot en met 6 april aanstaande. Kijk voor nadere informatie op de KNLTB op website: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

Wij betreuren het ten zeerste dat deze maatregelen nodig zijn, maar de gezondheid van iedereen is uiteraard veel belangrijker dan het spelen van tennis. Indien de genomen maatregelen wijzigen, zullen wij iedereen hierover zo spoedig mogelijk informeren. Wij rekenen op jullie begrip.

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 443 1294

Bezoekersadres

St. Jansgeleen 4
6176 RA Geleen / Spaubeek