Zomer challenge

01 mei 2022


Tennis en padel zijn ongekend populair op dit moment en dat snappen wij bij GTR maar al te goed. Steeds meer mensen willen kennismaken met één van de sporten of overwegen na langere tijd opnieuw te beginnen. Om deze mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis en/of padel bieden wij bij GTR de Zomer Challenge aan. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschapspakket van drie maanden en is een ideaal middel om in de zomermaanden kennis te maken met tennis en/of padel.

 

Wat is de zomer challenge?

Deelnemers aan de Zomer Challenge bij GTR kunnen tijdens hun lidmaatschap van een 3 maanden:

  • Kennismaken met tennis en/of padel;
  • Onbeperkt vrij spelen;
  • Een 4-tal tennis en/of padellessen volgen;
  • Meedoen met KNLTB open toernooien;
  • Deelnemen aan alle activiteiten van GTR die in de betreffende periode vallen.

 

Voor wie?

  • Voor zowel sporters die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een buitensport, zoals tennis of padel, als voor sporters die altijd binnen sporten. Op deze manier kan iedereen kennismaken met tennis en/of padel én in het zomerseizoen lekker buiten sporten.
  • Voor oud-tennissers of -padellers. In 2020 bleek 53% van de deelnemers aan de Zomer Challenge in het verleden lid te zijn geweest van de KNLTB.
  • De Zomer Challenge is niet alleen voor senioren, maar ook voor de jeugd. Denk aan kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis en/of padel iets voor hen is.
  • Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met meerdere personen deel te nemen aan de Zomer Challenge.

 

Waarom?

Er zijn in Nederland veel sporten die in de zomermaanden stilliggen, zoals ijshockey, voetbal, hockey, enz. Daarnaast gaat 20% van alle Nederlanders (ouder dan 15 jaar) naar de sportschool. Deze sporters willen in de zomer ook graag buiten sporten. Als je niet de behoefte hebt aan een volwaardig lidmaatschap, maar juist wel aan een flexibel/compact lidmaatschap, dat samen met lessen de mogelijkheid biedt om gedurende de zomermaanden iets nieuws te leren en gezond en fit te blijven, is dit iets voor jou! Op een laagdrempelige manier kun je kennis maken met tennis en/of padel.

 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 75,00 per persoon. Hiervoor heb je onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van GTR en krijg je bovendien 4 lessen aangeboden. Je kunt kiezen voor 4 tennislessen, of voor 4 padellessen, of voor 2 padellessen en 2 tennislessen. Dit moet je bij de start van de zomer challenge aangeven. Heb je nog geen tennis- of padelracket en wil je dit nog niet meteen aanschaffen, dan kun je voor € 2,50 per keer een racket met ballen huren bij GTR in de kantine.

 

Wanneer is het?

De zomer challenge begint op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Als je het echt heel leuk vindt, kun je daarna je lidmaatschap verlengen. Daar krijg je in de loop van augustus een aanbieding voor.

 

Hoe schrijf je in?

Aanmelden voor de zomer challenge kun je door het aanmeldformulier op de website van GTR in te vullen https://www.gtr-tennis.nl/lid-worden . Kies bij het veld ‘lidmaatschap’ voor zomerlidmaatschap 2022. De ledenadministratie zal dan alles voor je in orde maken en je krijgt automatisch bericht.

 

Resultaten 2021

Vorig jaar was de Zomer Challenge een groot succes. Maar liefst 440 verenigingen hebben meegedaan, die gezamenlijk meer dan 12.500 nieuwe Zomer Challenge leden mochten verwelkomen. Daarvan is 36% uiteindelijk definitief lid geworden van een tennis- of padelvereniging.

 

De ervaring van Thijs

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 560.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij, tijdens de zomerstop van de voetbal, buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen, want GTR is vlak bij jou in de buurt. Doe mee aan de Zomer Challenge! - YouTube 

Nieuwscategorieën