Training

 
Bij GTR kunt u tennistraining volgen op alle niveaus. De trainingen worden verzorgd door Armand Custers Tennisopleidingen.
 
Tennis Training GTR Armand Custers Limburg

Armand Custers Tennisopleidingen

Armand Custers Tennisopleidingen is een professionele tennisschool, opgericht door Armand Custers. Naast Armand zelf, is ook Rianne Houben in dienst bij de tennisschool. De tennisschool is actief bij 5 tennisverenigingen, waarvan GTR de grootste is. De tennisschool verzorgt allerlei verschillende trainingen:
  • Reguliere (groeps)lessen voor zowel jeugd als senioren;
  • Privé trainingen;
  • Proeflessen;
  • Tennis Clinics;
  • Competitie en/of toernooi trainingen;
  • Etc. 

Training bij GTR

De trainingen bij GTR worden verzorgd door Armand en Rianne. Daarnaast is er een derde trainster; Ilse Leijtens. Zij verzorgt o.a. proeflessen en trainingen voor nieuwe leden. Kortom, er is een zeer ruim trainingsaanbod bij GTR.
 
 

Armand Custers

Armand is zelf professioneel tennisser geweest. In zijn carriere heeft hij in de top 15 van Nederland gestaan en in de top 400 van de wereldranglijst. Na zijn professionele tenniscarriere is Armand rond gaan reizen door Europa. Vervolgens is hij begonnen met het geven van tennislessen. In 1999 kreeg Armand de kans om via Tennisschool Henk van Hulst aankomende profspelers te gaan trainen, coachen en begeleiden op hun buitenlandse toernooien. Sinds 2002 is Armand fulltime trainer en is Armand Custers Tennisopleidingen ontstaan. 

Rianne Houben

Rianne heeft al heel veel jaar ervaring als tennistrainster en behoort inmiddels tot het meubilair van GTR. Ze heeft daarnaast ook ruime ervaring met het organiseren en functioneren binnen commissies van verenigingen en op het gebied van toernooi- en wedstrijdplanning.

Ilse Leijtens

Ilse is vroeger erg actief geweest in de tennissport en heeft een opleiding genoten bij de tennisschool van Henk van Hulst. Ze heeft toen de A2 lijst bereikt (nu 2). Vervolgens is Ilse intensiever aan de slag gegaan met het les- en training-geven bij o.a. GTR, SLTC en BRZ. Ze heeft in die periode ook samengewerkt met Armand en Rianne. In 2017 heeft Ilse besloten om zich te richten op fotografie, wat ze tot op heden met erg veel plezier doet.
In 2020 werd bij GTR het zomerlidmaatschap geintroduceerd, inclusief 4 proeflessen. Ilse is toen gevraagd om deze lessen te verzorgen en heeft dit met plezier gedaan. Ook het komende seizoen zal ze weer wat uren les geven, waar we als GTR erg blij mee zijn. 
 
 

Contact

Je kunt je inschrijven voor de trainingen door onderstaand formulier in te vullen. 
Bij vragen/opmerkingen met betrekking tot de training kunt u terecht bij Armand via [email protected]
 
Tennis GTR Training Tennis GTR Training