Bedrijfsactiveiten bij GTR

GTR Sportcomplex: De perfecte locatie voor bedrijfsactiviteiten!

Het GTR Sportcomplex biedt bedrijven de mogelijkheid om hun bedrijfsactiviteiten te organiseren op een unieke en sportieve locatie. Met een breed scala aan faciliteiten, waaronder padel, tennis en jeu de boule, biedt GTR een ideale setting voor teambuilding, netwerkevenementen en bedrijfsuitjes.

Een van de voordelen van het organiseren van bedrijfsactiviteiten bij GTR is de mogelijkheid om sportactiviteiten te combineren met arrangementen voor eten en drinken. 'Bie Sjoef', verantwoordelijk voor de exploitatie van de kantine bij GTR, zorgt voor heerlijke cateringopties die perfect aansluiten bij de sportieve activiteiten.

Bovendien kan Event Serve worden ingeschakeld voor professionele begeleiding van de activiteiten. Of het nu gaat om toernooivormen, King of The Court-wedstrijden, clinics of andere speciale evenementen, Event Serve zorgt voor een vlekkeloze uitvoering en een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

De bedrijfsactiviteiten kunnen gedurende de gehele zomerperiode worden georganiseerd. Op doordeweekse dagen zijn de faciliteiten beschikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur, terwijl in het weekend de activiteiten kunnen plaatsvinden tussen 12:00 uur en 20:00 uur. Deze flexibele planning biedt bedrijven de mogelijkheid om activiteiten te plannen op tijden die het beste passen bij hun schema en doelstellingen.

Met 6 verlichte padelbanen, 9 verlichte tennisbanen en 2 jeu de boulebanen biedt GTR voldoende ruimte en faciliteiten om groepen van verschillende groottes te accommoderen. Of het nu gaat om een klein teamuitje of een grootschalig bedrijfsevenement, het GTR Sportcomplex heeft alles wat nodig is voor een geslaagde dag vol sport, plezier en teambuilding.

Neem contact op met GTR om uw bedrijfsactiviteit te plannen en te genieten van een onvergetelijke ervaring op een van de meest dynamische sportlocaties in de regio.
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0648086635