Introducé Regeling

Introducé regeling

In het beleidsplan 2020 -2025 heeft GTR als doel gesteld het aantal leden te laten groeien van 400 naar 600. Een van de initiatieven om deze doelstelling te realiseren is het instellen van een introducé regeling. Met deze regeling biedt GTR haar leden de mogelijkheid om met één of meerdere introducés te tennissen, op voorwaarde dat daarbij de onderstaande regels worden nageleefd. 

Voorwaarden

Elk lid krijgt de gelegenheid om één of meerdere introducés uit te nodigen om samen met hem of haar te komen tennissen en/of padellen op het park van GTR. Elk lid mag maximaal 6 keer per jaar een introducé meenemen. 

Een introducé mag uitsluitend met één of meerdere GTR-leden tennissen en/of padellen. Meerdere introducés tegelijk zónder dat er een GTR-lid mee speelt, is niet toegestaan. In dat geval kan er wel een baan gehuurd worden via www.tennisboeker.nl of www.padelboeker.nl .

De naam én het e-mailadres van de introducé dient in de GTR-app vermeld te worden bij het reserveren van de baan. Elke keer dat deze persoon komt tennissen terwijl hij of zij (nog) geen lid is van GTR, dient een bedrag van € 7,50 te worden betaald aan GTR.

Rackets kunnen in de kantine gehuurd worden voor € 2,50 per keer.

Hoe werkt het?

  1. Reserveer een baan - klik hier voor meer informatie over hoe een baan gereserveerd kan worden. Geef bij het reserveren van de baan de naam en het e-mailadres van de introducé(s) op. Voer hier geen fictieve gegevens in!)
  2. Laat GTR weten dat je met een of meer introducés gaat spelen. Stuur minstens 24 uur voordat je met je introducé gaat tennissen/padellen een mailtje naar [email protected] en vermeld daarbij de datum waarop je met de introducé gaat spelen én naam en e-mailadres van je introducé.

Stel je gaat spelen met een of meerdere introducés, maar ze hebben geen eigen racket, dan kun je deze huren van GTR. De rackets van GTR zijn in de kantine verkrijgbaar tijdens openingstijden. Check de actuele openingstijden op de website van GTR. Wil je rackets huren buiten de openingstijden van de kantine, stuur dan a.u.b. ruim van tevoren een mailtje naar [email protected] .

Betaling

Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt naar IBAN NL13 RABO 0130 5046 88 ten name van Geleense Tennisvereniging Ready onder vermelding van "introducekosten en/of rackethuur".

Het bestuur van GTR wenst jullie veel tennis- en padelplezier!