Baan Reserveren

Baan Reserveren (GTR Leden)

Alle leden van GTR kunnen onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen. Voordat je een baan op gaat om te tennissen, dien je deze baan te reserveren. Dit kan via de ClubApp, of via via de website van GTR. 

Via de ClubApp - klik hier

Via de Website - login op de website -> Mijn Club -> Baan Afhangen -> Baan Afhangen

Het kan zijn dat bepaalde banen gereserveerd zijn voor een training, competitie en/of toernooi. Deze banen kunnen dan niet gereserveerd worden om vrij op te tennissen. Dit wordt ook op die manier weergegeven in het overzicht. 

 

Baan Huren (niet-GTR Leden)

Het is voor niet-leden van GTR mogelijk om tennisbanen te huren tijdens de daluren. Hiervoor hoef je dus geen lid te zijn van GTR. GTR maakt gebruik van Meet & PLay om de tennisbanen te verhuren.

De tennisbanen kunnen op doordeweekse dagen door niet-leden gehuurd worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 17:00 uur ’s middags. In het weekend kunnen tennisbanen tussen 14:00 uur en 20:00 uur gehuurd worden. 

De kosten bedragen € 20,00 per uur en kunnen via i-deal vooraf betaald worden via de Meet & Play app of website. Indien de spelers niet over een eigen racket beschikken, kunnen de rackets gehuurd worden voor € 2,50 per uur. Tennisballen kunnen gekocht worden voor € 8,00 per blik van 3 ballen. De rackets en ballen kunnen ook via i-deal betaald worden. Ballen kunnen eventueel ook in de kantine gekocht worden, als deze is geopend.

GTR beschikt over 9 tennisbanen en die kunnen ook tegelijk gehuurd worden op de tijdstippen die beschikbaar zijn. Klik hier om gemakkelijk een tennisbaan te boeken.

Zorg altijd zelf voor geschikt schoeisel.

Wil je eens proberen of tennis wat voor jou is? Dan is een proefles aan te bevelen zodat je snel de basisbeginselen leert. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met tennistrainer Armand Custers: [email protected] 

Neem bij vragen gerust contact op via [email protected].