Baan Reserveren

Baan Reserveren (GTR Leden)

Alle leden van GTR kunnen onbeperkt gebruik maken van de banen. Voordat je een baan op gaat om te tennissen, dien je deze baan te reserveren. Dit kan via de ClubApp, via de website of via het Afhangbord in het Clubhuis (als het clubhuis weer is geopend ivm Corona). Het is alleen mogelijk een baan te reserveren als je bent ingelogd. 

Via de ClubApp - klik hier

Via de Website - login op de website -> Mijn Club -> Baan Afhangen -> Baan Afhangen

Via het Afhangbord, zie hieronder een instructievideo of klik hier

Het kan zijn dat bepaalde banen gereserveerd zijn voor een training, competitie en/of toernooi. Deze banen kunnen dan niet gereserveerd worden om vrij op te tennissen. Dit wordt ook op die manier weergegeven in het overzicht. 

Voor vragen/opmerkingen met betrekking tot het afhangbord, kunt u een mail sturen naar [email protected]

 

Baan Huren (niet-GTR Leden)

Ook niet-GTR leden zijn welkom op het park van GTR om te tennissen. Niet leden kunnen een baan huren via Tennisboeker. De kosten hiervoor bedragen 20 euro per uur. Extern verhuur van banen via Tennisboeker.nl is bij onze vereniging vooralsnog alleen mogelijk tussen 9:00 en 18:00 uur (op weekdagen) en van 12:00 tot 18:00 uur in het weekend. 

Als je een tennisbaan huurt, kun je bij ons eventueel tennisrackets en -ballen huren als je zelf nog geen tennismateriaal hebt. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per racket. Meer info daarover krijg je via de bevestigingsmail na het boeken van de baan. Zorg ook altijd zelf voor geschikt schoeisel (geen grof profiel).

Wil je eens proberen of tennis wat voor jou is? Dan is een proefles (met een groepje van minimaal 4 personen) aan te bevelen zodat je snel de basisbeginselen leert. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met tennistrainer Armand Custers: [email protected] 

Neem bij vragen gerust contact op via [email protected]