Lidmaatschappen

Wij zijn als GTR altijd blij als we nieuwe leden mogen verwelkomen op onze club. Daarom bieden we verschillende lidmaatschappen aan, zodat iedereen een passend lidmaatschap kan afsluiten bij GTR. Een lidmaatschap bij GTR loopt in principe van 1 januari tot en met 31 december (m.u.v. het zomerlidmaatschap).

De betaling van de contributie gaat per automatisch incasso.

 

Senioren Lidmaatschap

Het senioren lidmaatschap is van toepassing op alle leden ouder dan 18 jaar of leden welke in het betreffende jaar de leeftijd van 18 jaar bereiken. Met dit lidmaatschap, leden kunnen onbeperkt vrij tennissen op het park tijdens het seizoen. 

Voor dit lidmaatschap is het mogelijk de contributie te laten innen in 6 gelijke termijnen van maart t/m augustus.  

Junioren Lidmaatschap

Het junioren lidmaatschap is van toepassing op alle leden jonger dan 18 jaar. Met dit lidmaatschap kunnen leden onbeperkt vrij tennissen op het park tijdens het seizoen. Er zijn verschillende vormen van een junioren lidmaatschap:

  • Junioren t/m 6 jaar
  • Junioren t/m 11 jaar
  • Junioren t/m 17 jaar 

Studenten Lidmaatschap

Het studenten lidmaatschap is bedoeld voor studenten die tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunnen afsluiten bij GTR. Er dient hiervoor wel een geldige collegekaart overlegd te worden. 

Gezinslidmaatschap

Het gezinslidmaatschap kan afgesloten worden door een gezin dat wonend is op hetzelfde adres. Uitwonende kinderen ivm studie vallen ook onder dit abonnement op vertoon van een geldige collegekaart. Thuiswonende kinderen boven de 18 jaar met een eigen inkomen vallen niet onder het gezinslidmaatschap.

Voor dit lidmaatschap is het mogelijk de contributie te laten innen in 6 gelijke termijnen van maart t/m augustus.  

Trainingslidmaatschap

Leden met een trainingslidmaatschap kunnen tijdens de training gebruik maken van de faciliteiten van GTR. Deze leden dienen tevens lid te zijn van een andere vereniging die is aangesloten is bij de KNLTB. 

Competitielidmaatschap

Leden met een competitielidmaatschap kunnen tijdens de dag dat het lid competitie speelt gebruik maken van de faciliteiten van GTR. Deze leden dienen tevens lid te zijn van een andere vereniging die is aangesloten is bij de KNLTB. 

Donateur

Naast de actieve leden, verwelkomt GTR ook graag donateurs. Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden die niet tennissen. 

Najaarslidmaatschap

Met de komst van de nieuwe padelbanen en het besluit om de buitenbanen gedurende de winter ook open te houden , bieden wij nu een speciale najaarsactie aan. Met dit lidmaatschap kun je voor 75,- in de maanden van Augustus tot en met December onbeperkt tennissen en  padellen.  Mocht je dit lidmaatschap verlengen, met een regulier lidmaatschapvoor het jaar 2022, krijg je 25 euro korting op je lidmaatschap.  

Winterlidmaatschap

Met het besluit om gedurende de winter de banen open te houden voor alle leden, biedt GTR nu ook voor niet-leden een winterlidmaatschap aan. Met dit lidmaatschap kunnen de winterleden onbeperkt tennissen en/of padellen van 1 oktober t/m 31 maart. 

Lid worden tijdens het seizoen

Wil je lid worden tijdens het tennisseizoen? Geen probleem. Bij aanmeldingen na 1 juni, wordt er een pro-rata korting aangeboden. 

Aanmelden is heel eenvoudig; ga naar de pagina Aanmelden, vul het formulier in en upload een pasfoto, en verzend het formulier. De ledenadministratie zal vervolgens contact met je opnemen. 

 

De contributie voor 2021 is als volgt:

Lidmaatschap Prijs
Senioren € 190,00
Junioren t/m 6 jaar € 26,00
Junioren t/m 11 jaar € 48,00
Junioren t/m 17 jaar € 85,50
Studenten € 94,00
Gezin €480,00
Trainingslid € 92,00
Competitielid € 31,00
Donateur € 29,00
Introductie lidmaatschap, incl. 3 proeflessen Reguliere prijs
Najaarslidmaatschap € 75,00
Winterlidmaatschap € 60,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op: mocht u het lidmaatschap stop willen zetten, dient u dit voor 1 januari aan de ledenadministratie door te geven. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de lidmaatschappen en/of contributie, neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected].