Lidmaatschappen

Wij zijn als GTR altijd blij als we nieuwe leden mogen verwelkomen op onze club. Daarom bieden we verschillende lidmaatschappen aan, zodat iedereen een passend lidmaatschap kan afsluiten bij GTR. Een lidmaatschap bij GTR loopt in principe van 1 januari tot en met 31 december (m.u.v. het zomerlidmaatschap en het winterlidmaatschap).

De betaling van de contributie gaat per automatisch incasso en wordt in februari of maart geïnd. Voor het jaar-lidmaatschap bestaat ook de mogelijkheid om per maand te betalen. Alle andere lidmaatschappen dienen in een keer betaald te worden. 

Senioren Lidmaatschap

Het senioren lidmaatschap is van toepassing op alle leden ouder dan 18 jaar of leden welke in het betreffende kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar bereiken. Met dit lidmaatschap kunnen leden onbeperkt tennis en padel spelen gedurende het gehele kalenderjaar.

Junioren Lidmaatschap

Het junioren lidmaatschap is van toepassing op alle leden die in het betreffende kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereiken. Met dit lidmaatschap kunnen leden onbeperkt vrij tennis en padel spelen op het park gedurende het gehele jaar (als de weersomstandigheden het toelaten). 

Om deel te nemen aan het Jeugdplan van GTR, is een junior lidmaatschap verplicht. Voor meer informatie over het jeugdplan, klik hier.

Er zijn verschillende vormen van een junioren lidmaatschap: 

  • Junioren t/m 6 jaar
  • Junioren t/m 11 jaar
  • Junioren t/m 17 jaar 

Studenten Lidmaatschap

Het studenten lidmaatschap is bedoeld voor studenten. Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap afsluiten bij GTR. Er dient hiervoor wel een geldige collegekaart overlegd te worden. 

Najaarsactie 2022

  • Het lidmaatschap loopt van 1 augustus t/m 31 december 2022
  • Het lidmaatschap loopt automatisch af op 31 december
  • Het lidmaatschap kost € 75,00 (€ 15,00 per maand)
  • Als je het lidmaatschap verlengd krijg je € 25,00 korting op het lidmaatschap van 2023 en betaal je dus maar € 165,00 in 2023 (€ 13,75 per maand)

Zomerlidmaatschap 2022

Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot 1 september. Je betaalt slechts € 75,00 en hebt recht op 4 gratis padel- of tennislessen. Daarna kun je dit lidmaatschap voor € 60,00 verlengen tot 1 januari 2023. Als je daarna in 2023 lid blijft van GTR krijg je die € 60,00 korting op je lidmaatschap van 2023 en speel je dus in 2022 7 maanden bij GTR voor slechts € 75,00 inclusief 4 gratis lessen.  

Gezinslidmaatschap

Het gezinslidmaatschap kan afgesloten worden door een gezin dat wonend is op hetzelfde adres. Uitwonende kinderen die studeren vallen ook onder dit lidmaatschap. Er dient een geldige collegekaart overlegd te worden. Thuiswonende kinderen boven de 18 jaar met een eigen inkomen vallen niet onder het gezinslidmaatschap. 

Trainingslidmaatschap

Leden met een trainingslidmaatschap kunnen tijdens de training gebruik maken van de faciliteiten van GTR. Deze leden dienen tevens lid te zijn van een andere vereniging die is aangesloten bij de KNLTB.  

Competitielidmaatschap

Leden met een competitielidmaatschap kunnen uitsluitend tijdens de dag dat het lid competitie speelt, gebruik maken van de faciliteiten van GTR. Deze leden dienen tevens lid te zijn van een andere vereniging die is aangesloten is bij de KNLTB.  

Donateur

Naast de actieve leden, verwelkomt GTR ook graag donateurs / ondersteunende leden. Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden die niet tennissen en niet padel spelen. Deze leden zijn geen lid van de KNLTB, maar wel van GTR. 

Winterlidmaatschap

Met het besluit om gedurende de winter alle banen open te houden voor alle leden, biedt GTR nu ook een winterlidmaatschap aan. Met dit lidmaatschap kunnen de winterleden onbeperkt tennissen en/of padellen van 1 oktober t/m 31 maart (als het weer het toelaat).  

Lid worden tijdens het seizoen

Wil je lid worden tijdens het seizoen? Geen probleem. Bij aanmeldingen na 1 juni, wordt er een pro-rata korting aangeboden. 

Aanmelden is heel eenvoudig; ga naar de pagina Aanmelden, vul het formulier in, upload een pasfoto, en verzend het formulier. De ledenadministratie zal vervolgens contact met je opnemen.  

 

De contributie voor 2022 is als volgt:

Lidmaatschap Prijs
Senioren € 190,00
Zomerlidmaatschap 2022 (zomerchallenge) € 75,00
Junioren t/m 6 jaar € 26,00
Junioren t/m 11 jaar € 48,00
Junioren t/m 17 jaar € 85,50
Studenten € 94,00
Gezin €480,00
Trainingslid € 92,00
Competitielid € 31,00
Donateur / Ondersteunend lid € 29,00
Winterlidmaatschap € 60,00
Najaarsactie 2022 € 75,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Zodra de nieuwe contributies bekend zijn, zullen deze worden aangepast waar nodig. 

Let op: mocht u het lidmaatschap stop willen zetten, dient u dit voor 1 januari aan de ledenadministratie door te geven. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de lidmaatschappen en/of contributie, neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected].