Lidmaatschappen

GTR is altijd blij als zich nieuwe leden aanmelden bij onze club. Daarom worden er diverse lidmaatschappen aangeboden, zodat iedereen een passend lidmaatschap kan nemen bij GTR. Een lidmaatschap bij GTR loopt in principe van 1 januari tot en met 31 december (m.u.v. het zomerlidmaatschap en het winterlidmaatschap en eventuele acties).

De betaling van de contributie gaat per automatische incasso en wordt in maart of april geïnd. Voor een lidmaatschap voor het hele kalenderjaar bestaat ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen (per afschrijving wordt € 1,00 extra in rekening gebracht voor de incassokosten). Alle andere lidmaatschappen dienen in één keer betaald te worden.  

 

Ledenstop padel actief!

Bij GTR is er momenteel een ledenstop actief voor padel! Na aanmelden kom je op een wachtlijst terecht. Zodra er ruimte is wordt er contact opgenomen. Leden die alleen willen tennissen zijn natuurlijk van harte welkom!

 

Senioren Lidmaatschap Tennis en Padel

Seniorleden zijn leden die op 1 januari de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt en dus in het betreffende kalenderjaar 18 jaar worden. Met dit lidmaatschap kunnen leden onbeperkt tennis en padel spelen gedurende het gehele kalenderjaar. 

 

Senioren Lidmaatschap alleen Tennis

Met dit lidmaatschap kunnen leden onbeperkt tennis spelen gedurende het gehele kalenderjaar, maar ze kunnen geen padel spelen. 

 

Junioren Lidmaatschap

Met dit lidmaatschap kunnen juniorleden onbeperkt tennis en padel spelen op het park gedurende het gehele jaar.

Er zijn verschillende vormen van een junioren lidmaatschap: 

  • Junioren t/m 6 jaar (Dit zijn leden die op 1 januari de leeftijd van 6 jaar nog niet bereikt hebben)
  • Junioren t/m 11 jaar (Dit zijn leden die ouder zijn dan 6 jaar en op 1 januari de leeftijd van 11 jaar nog niet bereikt hebben)
  • Junioren t/m 17 jaar (Dit zijn leden die ouder zijn dan 11 jaar op 1 januari de leeftijd van 17 jaar nog niet bereikt hebben)

Om deel te nemen aan het Jeugdplan van GTR, is een junior lidmaatschap verplicht. Voor meer informatie over het jeugdplan, klik hier.

 

Studenten Lidmaatschap

Het studenten lidmaatschap is bedoeld voor studenten. Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap afsluiten bij GTR. Hiervoor dient jaarlijks een bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling overlegd te worden.  

 

Gezinslidmaatschap

Het gezinslidmaatschap kan afgesloten worden door een gezin dat wonend is op hetzelfde adres. Uitwonende kinderen die studeren vallen ook onder dit lidmaatschap. Voor studerende kinderen dient jaarlijks een bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling overlegd te worden. Thuiswonende kinderen boven de 18 jaar met een eigen inkomen vallen niet onder het gezinslidmaatschap.

 

Competitielidmaatschap

Een competitielidmaatschap kan alleen om tennis te spelen. Padel is hiervan uitgesloten. Leden met een competitielidmaatschap kunnen uitsluitend tijdens de dag dat het lid competitie speelt, gebruik maken van de faciliteiten van GTR. Deze leden dienen tevens lid te zijn van een andere vereniging die is aangesloten is bij de KNLTB.   

 

Donateur / ondersteunend lidmaatschap

Naast actieve (spelende) leden, verwelkomt GTR ook graag donateurs/ ondersteunende leden. Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden die niet tennissen en niet padel spelen, maar wel bij GTR betrokken willen blijven. Deze leden zijn geen lid van de KNLTB. Donateurs hebben toegang tot de ALV, maar hebben geen  stemrecht. Ze hebben wel een adviserende stem op de ALV. 

 

Lid worden tijdens het seizoen

Wil je lid worden tijdens het seizoen? Geen probleem. Bij aanmeldingen na 1 juni, wordt er een pro-rata korting aangeboden op alle lidmaatschappen. 

Aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar de pagina Aanmelden en vul het formulier in, upload een pasfoto en verzend het formulier. De ledenadministratie zal vervolgens alles in orde maken en contact met je opnemen. 

 

De contributie voor 2023 is als volgt:

Lidmaatschap Prijs
Senioren (alleen tennis) € 190,00
Senioren (tennis en padel) (ledenstop actief) € 210,00
Zomerlidmaatschap / zomerchallenge € 75,00
Junioren t/m 6 jaar € 26,00
Junioren t/m 11 jaar € 48,00
Junioren t/m 17 jaar € 85,50
Studentenlidmaatschap € 120,00
Gezinslidmaatschap €500,00
Competitielid (alleen voor tennis mogelijk) € 31,00
Donateur / Ondersteunend lid € 29,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Zodra de nieuwe contributies bekend zijn, zullen deze worden aangepast waar nodig. 

Let op: mocht u het lidmaatschap stop willen zetten, dient u dit voor 1 januari SCHRIFTELIJK aan de ledenadministratie door te geven. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de lidmaatschappen en/of contributie, neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected]