ClubApp

 

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen en leden. De app maakt het voor alle leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club en verschillende zaken te regelen vanuit 1 plek.

Hieronder is een korte handleiding van de ClubApp weergegeven. 

KNLTB ClubApp GTR Tennis Padel

Installeren en Instellen

KNLTB ClubApp Tennis Padel Installeren

De eerste stap is het installeren van de App. De ClubApp is te vinden in de App Store of Google Play door te zoeken op ''KNLTB ClubApp''. Vervolgens kan de app gratis worden geinstalleerd op het mobiele apparaat.

Als de app vervolgens geopend wordt, dient deze ingesteld te worden. De eerste stap hierbij is het selecteren van jouw club. Als je zoekt op GTR kun je onze club toevoegen als jouw club.

Vervolgens dient de gebruiker in te loggen. Dit kan door middel van het bondsnummer en wachtwoord.

Je bondsnummer staat vermeld op je tennispas. Mocht je deze (nog) niet hebben, kun je je bondsnummer opvragen via [email protected]

Heb je nog geen wachtwoord of ben je het wachtwoord vergeten? Dan kun je deze aanvragen via de App door te klikken op: ''Reset mijn wachtwoord''. Er wordt dan een link gestuurd naar het e-mailadres dat bij GTR bekend is om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Krijg je geen e-mail? Dan kan het zijn dat het e-mailadres dat bij GTR bekend is niet meer klopt. Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Als je bent ingelogd, kun je aan de slag!

Uitslagen Competities en Toernooien

In de app zijn alle uitslagen van competities en toernooien terug te vinden. Deze zijn te vinden door onderin de app op de tennisbal te klikken en vervolgens bovenin op ''Wedstrijden''.

Jouw eigen uitslagen zijn te vinden op deze pagina onder ''Mijn team(s)''. 

Daarnaast kun je ook uitslagen van andere spelers en/of teams raadeplegen op deze pagina via ''Zoek spelers en teams''. Je kunt je favoriete teams selecteren in de functie ''Clubteams''. Hier staan alle competitie teams van GTR weergegeven. Door het hartje van een team aan te klikken, komt dit team bij je ''favorieten'' te staan.

Als je vervolgens naar ''Mijn favorieten'' gaat in de app (ook onder ''Wedstrijden''), vind je jouw favoriete spelers en favoriete teams. De uitslagen van je favoriete spelers en teams kun je vinden door op de desbetreffende speler en/of team te klikken. 

KNLTB ClubApp Wedstrijden Uitslagen Competitie Toernooi

Baan afhangen

Elk lid kan via de ClubApp een baan afhangen. Dit werkt als volgt:

  • Klik onderin de app op de tennisbal
  • Klik bovenin de app op ''Baan Reserveren''
  • Selecteer een baan en tijdstip dat nog beschikbaar is (alle beschikbaren tijdslots zijn aangegeven met een groen +)
  • Voeg je medespeler(s) toe door op ''Speler toevoegen'' te klikken. Vervolgens kun je in het ledenbestand van GTR je medespeler zoeken op naam. Het is ook mogelijk een introducee toe te voegen, in het geval de medespeler geen GTR lid is. In dit geval dient een naam en e-mailadres te worden toegevoegd.
  • Klik op Reserveren

De geselecteerde baan is nu gereserveerd voor jou op het gekozen tijdstip. Je kunt dit controleren door te kijken in het baanoverzicht of het tijdslot gereserveerd is (tennisbal onderin de App). Als je op het tijdslot klikt, kun je zien door wie de baan is gereserveerd. 

KNLTB ClubApp Baan Afhangen Reserveren

Clubnieuws

Het laatste nieuws van de club is in de app te vinden via ''Club''. Dit is het huisje onderin de App. Vervolgens kun je bovenin ''Nieuws'' selecteren om het laatste nieuws te bekijken. Ook is er de mogelijkheid het nieuws van de KNLTB te volgen via deze pagina.

 

KNLTB ClubApp Nieuws Club Activiteiten

Agenda

De geplande activiteiten zijn te vinden via ''Club'' (huisje onderin de app) en vervolgens via ''Agenda'' (bovenin de app).  KNLTB ClubApp Agenda Activiteiten GTR

Algemene Informatie GTR

Algemene informatie over GTR kan worden geraadpleegd via ''Club'' (huisje onderin de app) en vervolgens via ''Info'' (bovenin de app). De algemene informatie die daar te vinden is, is o.a.:

  • Adres
  • Contactgegevens
  • Sponsoren
  • Organisatie
  • Ledenlijst
KNLTB ClubApp Algemene Informatie Contact

Jouw gegevens

Onder het kopje ''Meer'' onderin de app, kun je jouw bondsnummer en speelsterkten vinden. Als je rechtboven of je profiel klikt, krijg je ook je huidige telefoonnummer en e-mailadres vinden, zoals bij de ledenadministratie bekend. Je kunt hier ook aangeven of je deze gegevens wilt delen met andere leden of niet. 

kloppen je gegevens niet meer? Pas dit dan zsm door rechtsboven op ''Bewerk'' te klikken. 

De instellingen van de app kunnen ook gewijzigd worden onder het kopje ''Meer''. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen waar je push notificaties van wilt ontvangen en of je geplande reserveringen en evenementen met je agenda wilt synchroniseren. 

Daarnaast is er een link naar de KNLTB Webshop te vinden en kun je meer informatie over de app vinden. 

KNLTB ClubApp Jouw Gegevens Aanpassen GTR

 

Voor meer informatie over de KNLTB ClubApp, klik hier.