Competitie & Toernooien

Padelcompetitie

Dit jaar kunt u als GTR tennis- en padellid voor het eerst kennismaken met de padelcompetitie. Deze KNLTB Padelcompetitie 2021 start midden september en loopt tot en met eind oktober en zal mogelijk zijn op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Deze competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets.  

Helaas zal deze dus wel samen vallen met de najaars tenniscompetitie. Uiteraard is het wel mogelijk om bijvoorbeeld op vrijdagavond padelcompetitie te spelen en op zaterdag tenniscompetitie of in een andere combinatie. Voor meer informatie omtrent de padelcompetitie, en alle andere informatie over padel, verwijzen we naar de padel site van de KNLTB waarin de specifieke speeldata alsook het complete competitieaanbod wordt vermeld. 

Via de GTR nieuwsbrief wordt u tevens op de hoogte gehouden vanaf welk moment de inschrijving van de padelcompetitie mogelijk is.  

Padel Limburg KNLTB GTR Geleen

Laddercompetitie

In 2019 is bij GTR de Laddercompetitie geintroduceerd, met groot succes!

De laddercompetitie is een interne en informele GRATIS ''competitie'' voor de leden van GTR. De ideale manier om meer wedstrijden te spelen en kennis te maken met andere leden van GTR. 

Alle deelnemende leden worden op een ''ladder'' geplaatst. Vervolgens word je door het systeem elke 2 weken gekoppeld aan een andere deelnemer op de ladder. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau. Je hebt vervolgens 2 weken de tijd om samen met je tegenstander een datum te prikken en de wedstrijd te spelen bij GTR. De wedstrijd duurt zo lang als de afhangtijd via het afhangbord. Alle games worden doorgeteld en de uitslag kan achteraf online worden geregistreerd via de app of website. De uitslagen hebben invloed op jouw positie op de ladder. Als je bijvoorbeeld wint van een deelnemer hoger op de ladder, dan wisselen jullie van plaats en klim je omhoog. Als het een keer niet uitkomt om te spelen, kun je altijd een ronde overslaan. 

GTR heeft 4 ladders: enkel, dubbel, jeugd en padel. Je kunt je aanmelden via de volgende links:

Aanmelden kan via de website van Sportconnexxions of via de gratis ''Clubladder'' App. Vervolgens geef je je beschikbaarheden door kun je gaan beginnen. Je krijgt automatisch bericht van Sportconnexxions over je eerste tegenstander. Je kunt je ook op elk moment afmelden.

Wil je meer informatie over de Laddercompetitie? Klik hier.

Clubladder Laddercompetitie GTR

 

Padeltoernooien

Net als bij tennis is het mogelijk om u in te schrijven voor een padeltoernooi. Het complete aanbod van de padeltoernooien kunt u vinden op de eerder genoemde padelsite van de KNLTB. De inschrijving vindt plaats via mijnKNLTB en verloopt hetzelfde als de inschrijving voor een tennistoernooi.  

Om u kennis te laten maken met een padeltoernooi organiseert GTR zijn eigen padel promotie toernooi dat plaatsvindt van 30-08-2021 t/m 05-09-2021 en zal samenvallen met het bekende GTR GelaenBaek Open tennistoernooi. Gespeeld zal worden in de categorie├źn HD-DD-GD.  

Let op de GTR nieuwsbrief omtrent berichten en verdere informatie over het GTR padeltoernooi.