Vrij Tennissen

De leden van GTR mogen gebruik maken van de 12 tennisbanen op het park van GTR om vrij te tennissen. Uiteraard zijn er regels opgesteld voor het gebruik van de banen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en misverstanden te voorkomen. De gedetailleerde regels kunt u vinden in ons reglement.  

Baan Reserveren

Voordat je een baan op gaat om te tennissen, dien je deze baan te reserveren via het KNLTB afhangbord. Met twee personen kun je de baan reserveren voor 45 minuten. Met drie of vier personen is dit een uur. Het afhangbord hangt in het clubhuis en werkt als volgt: 

 

Het is alleen mogelijk een baan te reserveren met een geldige spelerspas. De spelerspassen kunnen aan het begin van het seizoen worden opgehaald in het clubhuis. Nieuwe leden die nog in afwachting zijn van de spelerspas, kunnen in het clubhuis een tijdelijke spelerspas vragen om daarmee een baan te reserveren.  

Het kan zijn dat bepaalde banen gereserveerd zijn voor een training, competitie en/of toernooi. Deze banen kunnen dan niet gereserveerd worden om vrij op te tennissen. Dit wordt ook op die manier weergegeven op het afhangbord.  

Voor vragen/opmerkingen met betrekking tot het afhangbord, kunt u een mail sturen naar [email protected]

Spelen met een introducé

Als GTR lid kun je een niet-lid uit de omgeving (Zuid Limburg) uitnodigen om bij GTR te komen tennissen. Indien deze persoon lid is bij een andere club en een geldige spelerspas heeft van die club, zijn er verder geen kosten aan verbonden indien deze persoon samen met een GTR-lid op dezelfde baan gaat tennissen. Indien deze persoon geen lid is van een andere club, dient deze persoon 5 euro te betalen per keer. Dit kan betaald worden in het clubhuis. De niet-leden kunnen in het clubhuis een introductiepas vragen om met die pas een baan te reserveren via het afhangbord.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 443 1294

Bezoekersadres

St. Jansgeleen 4
6176 RA Geleen / Spaubeek