Padelbaan Reserveren

GTR Leden

Leden van GTR kunnen een padelbaan reserveren via de KNLTB ClubApp of via de website. Het reserveren van een baan in het afhangsysteem is verplicht.  

Van maandag t/m vrijdag kunnen de padelbanen vanaf 18:00 uur alleen maar met 4 personen gereserveerd worden. Op zaterdag en zondag kunnen de padelbanen tot 13:00 uur eveneens alleen maar met 4 personen gereserveerd worden.Door de week tot 18:00 uur en in het weekend na 13:00 uur kunnen de padelbanen ook met 2 personen gereserveerd worden. Het bestuur heeft hiervoor gekozen om zo veel mogelijk leden de kans te geven om van de padelbanen gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie over het afhangen van tennis- en padelbanen bij GTR. De banen kunnen maximaal 6 dagen vooruit gereserveerd worden. 

Niet-GTR Leden

Zodra de Padelbanen bij GTR gereed zijn, is het voor niet-leden van GTR ook mogelijk om padelbanen te huren tijdens de daluren. Hiervoor hoef je dus geen lid te zijn van GTR. GTR maakt gebruik van de padelboeker om de padelbanen te verhuren.

De padelbanen kunnen gehuurd worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s middags. Dit geldt zowel voor doordeweekse dagen als voor weekenden. Personen die buiten de daluren padelbanen willen huren, kunnen hierover contact opnemen met GTR via het e-mailadres [email protected]

De kosten bedragen € 25,00 per uur en kunnen via i-deal vooraf betaald worden. Indien de huurders niet over een eigen racket beschikken, kunnen er rackets in de kantine gehuurd worden voor € 2,50 per uur. Die kunnen ook via i-deal betaald worden. Ballen kunnen eventueel ook in de kantine verkregen worden.

GTR beschikt over 4 padelbanen en die kunnen beiden tegelijk gehuurd worden op de beschikbare tijdstippen. Klik hier om gemakkelijk een padelbaan te boeken.