Padelbaan Reserveren

GTR Leden

Leden van GTR kunnen een padelbaan reserveren via de KNLTB ClubApp of via de website. Het reserveren van een baan in het afhangsysteem is verplicht.  

Van maandag t/m vrijdag kunnen de padelbanen vanaf 18:00 uur alleen maar met 4 personen gereserveerd worden. Op zaterdag en zondag kunnen de padelbanen tot 13:00 uur eveneens alleen maar met 4 personen gereserveerd worden. Door de week tot 18:00 uur en in het weekend na 13:00 uur kunnen de padelbanen ook met 2 personen gereserveerd worden. Het bestuur heeft hiervoor gekozen om zo veel mogelijk leden de kans te geven om van de padelbanen gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie over het afhangen van tennis- en padelbanen bij GTR. De banen kunnen maximaal 6 dagen vooruit gereserveerd worden. 

Niet-GTR Leden

Het is voor niet-leden van GTR mogelijk om padelbanen te huren tijdens de daluren. Hiervoor hoef je dus geen lid te zijn van GTR. GTR maakt gebruik van Meet & PLay om de padelbanen te verhuren.

De padelbanen kunnen op doordeweekse dagen door niet-leden gehuurd worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 17:00 uur ’s middags. In het weekend kunnen padelbanen tussen 14:00 uur en 20:00 uur gehuurd worden. 

De kosten bedragen € 20,00 per uur en kunnen via i-deal vooraf betaald worden via de Meet & Play app of website. Indien de spelers niet over een eigen racket beschikken, kunnen de rackets gehuurd worden voor € 2,50 per uur. Padelballen kunnen gekocht worden voor € 8,00 per blik van 3 ballen. De rackets en ballen kunnen ook via i-deal betaald worden. Ballen kunnen eventueel ook in de kantine gekocht worden, als deze is geopend.

GTR beschikt vanaf half mei over 6 padelbanen en die kunnen ook tegelijk gehuurd worden op de tijdstippen die beschikbaar zijn. Klik hier om gemakkelijk een padelbaan te boeken.

Zorg altijd zelf voor geschikt schoeisel.

Wil je eens proberen of padel iets voor jou is? Dan is een proefles aan te bevelen zodat je snel de basisbeginselen leert. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met padelschool Event Serve: [email protected]

Neem bij vragen gerust contact op via [email protected].