Baan Reserveren

GTR Leden

Leden van GTR kunnen een padelbaan reserveren op het afhangbord in de kantine, via de KNLTB ClubApp of via de website. Het reserveren van een baan in het afhangsysteem is verplicht.  

Klik hier voor meer informatie over het afhangen van tennis- en padelbanen bij GTR. De banen kunnen maximaal 6 dagen vooruit gereserveerd worden. 

Niet-GTR Leden

Zodra de Padelbanen bij GTR gereed zijn, is het voor niet-leden van GTR ook mogelijk om padelbanen te huren tijdens de daluren. Hiervoor hoef je dus geen lid te zijn van GTR. GTR maakt gebruik van de padelboeker om de padelbanen te verhuren.

De padelbanen kunnen gehuurd worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s middags. Dit geldt zowel voor doordeweekse dagen als voor weekenden. Personen die buiten de daluren padelbanen willen huren, kunnen hierover contact opnemen met GTR via het e-mailadres [email protected]

De kosten bedragen € 25,00 per uur en kunnen via i-deal vooraf betaald worden. Indien de huurders niet over een eigen racket beschikken, kunnen er rackets in de kantine gehuurd worden voor € 2,50 per uur. Die kunnen ook via i-deal betaald worden. Ballen kunnen eventueel ook in de kantine verkregen worden.

GTR beschikt over 2 padelbanen en die kunnen beiden tegelijk gehuurd worden op de beschikbare tijdstippen. Klik hier om gemakkelijk een padelbaan te boeken.