Tennis training

Armand Custers blijft op de vertrouwde manier tennistrainingen verzorgen in een cyclus van 16 weken, met een onderbreking van 6 weken tijdens de zomerperiode. Armand geeft tennistraining op alle dagen van de week, behalve op donderdag en zondag. De inschijfformulieren voor de jeugd- en seniorentrainingen van Armand zijn bijgevoegd. 

Met Rob Amory heeft GTR een nieuwe tennistrainer gevonden waardoor het capaciteitsprobleem (doordat Rianne Houben is gestopt) wordt opgelost dan wel verkleind. Rob gaat tennistrainingen geven op maandag- en dinsdagavond en op zaterdagochtend aan zowel senioren als aan jeugd. De inschrijfformulieren voor de trainingen van Rob zijn bijgevoegd. 

Ilse Leijtens geeft tennistraining, maar alleen op woensdagavond. GTR-leden die van Ilse les krijgen maken met haar afspraken over het aantal lessen en de flexibiliteit in het aanbod en de frequentie. Inschrijven voor trainingen bij Ilse kan alleen telefonisch of per e-mail. Het telefoonnummer en e-mailadres van Ilse is opgenomen in het Excel-bestand.

Janou Savelkoul geeft tennistraining aan jeugdleden van GTR, maar alleen op donderdagmiddag / avond. Hiervoor komen alleen jeugdleden in aanmerking uit het jeugdplan-plus en jeugdleden die vaker dan één keer per week willen trainen om hun tennisniveau verder te verhogen. De inschrijving voor de trainingen van Janou loopt uitsluitend via de jeugdcommissie.  

 

Inschrijfformulier Armand Custers:
Klik hier voor senioren / Klik hier voor jeugd

Inschrijfformulier Ilse Leijtens:
Klik hier

Inschrijfformulier Rob Amory:
Klik hier


Let op! Je dient wel lid te zijn van GTR om je in te kunnen schrijven! Wil je toch lessen volgen bij GTR? Schrijf je dan nu in bij ons als lid -> Lid worden