Laddercompetitie Padel

In 2019 is bij GTR de Laddercompetitie geintroduceerd, met groot succes!

De laddercompetitie is een interne en informele GRATIS ''competitie'' voor de leden van GTR. De ideale manier om meer wedstrijden te spelen en kennis te maken met andere leden van GTR. 

Alle deelnemende leden worden op een ''ladder'' geplaatst. Vervolgens word je door het systeem elke 2 weken gekoppeld aan een andere deelnemer op de ladder. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau. Je hebt vervolgens 2 weken de tijd om samen met je tegenstander een datum te prikken en de wedstrijd te spelen bij GTR. De wedstrijd duurt zo lang als de afhangtijd via het afhangbord. Alle games worden doorgeteld en de uitslag kan achteraf online worden geregistreerd via de app of website. De uitslagen hebben invloed op jouw positie op de ladder. Als je bijvoorbeeld wint van een deelnemer hoger op de ladder, dan wisselen jullie van plaats en klim je omhoog. Als het een keer niet uitkomt om te spelen, kun je altijd een ronde overslaan. 

Je kunt je aanmelden via de volgende link:

Aanmelden kan via de website van Sportconnexxions of via de gratis ''Clubladder'' App. Vervolgens geef je je beschikbaarheden door kun je gaan beginnen. Je krijgt automatisch bericht van Sportconnexxions over je eerste tegenstander. Je kunt je ook op elk moment afmelden.

Wil je meer informatie over de Laddercompetitie? Klik hier.