Terug naar overzicht

King of the Court Padel

Tennis- en padel park GTR (Padel Baan 6, Padel Baan 5, Padel Baan 3, Padel Baan 4)
5-10-2023 18:00 - 5-10-2023 22:00
Joep Smits

KING OF THE COURT! Donderdag 5 oktober!

Hallo padellers van GTR,

We hebben een tijdje geen King of the court georganiseerd bij GTR, maar we zijn weer helemaal terug!
Ik hoop dat jullie allemaal weer enthousiast zijn om je aan te melden, het is een goede kans om andere spelers van de club te leren kennen en eens tegen andere mensen te spelen op jou eigen niveau.

De king of the court zal gehouden worden op donderdag 5 oktober van 18-22 uur.
Je kunt je per duo inschrijven, dus met 2 personen.
De inschrijving is €10 euro per koppel, dus 5 euro per persoon. Dit dient op de dag zelf bij de wedstrijdleiding in de kantine contant betaald te worden (Joep Smits).

De bedoeling bij de King of the court is dat je partijtje van +/- 18 minuten speelt. Hierbij speel je een aantal games, waarbij een 40-40 stand een ‘ golden point’ gespeeld wordt. Bij een golden point mogen de spelers die niet aan het serveren zijn kiezen aan welke kant de service van de tegenstander komt. Het team wat dit punt wint , wint dus ook de game.

Uiteindelijk komt er een winnaar uit. Stel het staat gelijk in games, bijvoorbeeld 3-3 maar je staat 40-15 voor, dan win jij dus deze ronde.
Stel de toeter gaat en het staat volledig gelijk (3-3 30-30) dan speel je een beslissend laatste punt.
Het duo wat heeft gewonnen schuift een baan naar voren toe. Dus als jij op baan 4 hebt gewonnen, schuif jij door naar baan 3. De verliezers van de ronde schuiven een baan naar achter.
We hebben in totaal 4 banen, dus er doen 8 koppels mee. Mocht jij verliezen op de laatste baan, blijf je uiteraard staan op deze baan. Zelfde is voor baan 1, win jij op deze baan blijf je uiteraard staan.

De niveaus zijn in 2 categorieën verdeeld, namelijk beginners en gevorderden.

De beginners worden om 17:45 verwacht in de kantine bij GTR, hier kan de betaling plaatsvinden en hoor je op welke baan je gaat starten. We spelen dan 2 uur. Dus van 18:00 - 20:00 uur.

De gevorderden dienen om 19:45 in de kantine te zijn, en starten om 20:00 uur. Deze spelen ook 2 uur van 20:00 - 22:00 uur.

Sta je de laatste 18 minuten op baan 1 dan speel je de finale. Mocht je dit potje binnenslepen, dan heb jij de king of the Court gewonnen! Uiteraard zijn hier leuke prijzen bij te verdienen, het inschrijfgeld wordt uiteraard weer terug aan jullie besteed!

Aanmelden kan hier onder.

Ik hoop jullie allemaal te zien op donderdag 5 oktober!


Mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd contact opnemen met Joep Smits (06-20470135).

Met sportieve groet,

Joep Smits

  Terug naar overzicht