17+ GelaenBaek Toernooi: 24 augustus t/m 1 september

11 april 2024


Het GelaenBaek Toernooi, georganiseerd door GTR, staat bekend als het grootste padel- en tennistoernooi in Limburg. Vorig jaar trok het toernooi meer dan 500 deelnemers, waardoor het een van de meest populaire sportevenementen in de regio is. Dit jaar wordt het gehouden van 24 augustus t/m zondag 1 september.

Het toernooi omvat een breed scala aan categorieën, variërend van de open categorie tot de 35+ categorie, waardoor spelers van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen deelnemen en concurreren. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is een categorie voor iedereen.

De inschrijving voor zowel de open categorie als de 35+ categorie opent op 15 mei aanstaande. Het is belangrijk op te merken dat deelname op basis van "Vol = Vol" is, dus het is raadzaam om je snel in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.

GTR hoopt opnieuw op een grote opkomst, waarbij zowel haar eigen leden als leden van andere verenigingen worden aangemoedigd om deel te nemen. Het belooft een spannend en competitief evenement te worden, waarbij de beste padel- en tennisvaardigheden van de regio worden getoond.

Voor meer informatie en om je in te schrijven voor het 17+ GelaenBaek Toernooi, bezoek de website van GTR en mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest prestigieuze sportevenementen in Limburg.

Inschrijven kan vanaf 15 mei via deze link.

Nieuwscategorieën